Alföldi Tej Értékesítő és Beszerző Kft.

Debrecen
Üzem:8000 Székesfehérvár
Seregélyesi út 127.
Telefon:22/540-100
Fax: 22/540-205
e-mail: titkarsag@alfolditej.hu

Szarvasmarha-ágazati Szemináriumok

Alföldi Tej Értékesítő és Beszerző Kft.
Tisztelt Tagjaink! Örömmel értesítjük Önöket, hogy az ÁT Kft. a Holstein-fríz Tenyésztők Egyesületével együttműködésben újra meghirdeti a „Szarvasmarha-ágazati Szemináriumok” című rendezvénysorozatot. Az idei évbe is, a tavalyihoz hasonlóan, a tagjainknak 1 személy résztvételi költségének az 50%-át az Alföldi Tej Kft. finanszírozza.

Az első szemináriumi nap témája a növénytermesztés, a betakarítás és a tartósítás. Emellett idén nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati tapasztalatok és a ’helyes telepi gyakorlat’ bemutatására, különös tekintettel a pozitív és előremutató példákra. A szeminárium második napján a tenyésztés és az állategészség kerül a középpontba.

A szemináriumok időpontjai (szerda-csütörtöki napok):

·         negyedév (március 18-19.)

·         negyedév (június 3-4.)

·         negyedév (október 7-8.)

·         negyedév (november 25-26.)

A szeminárium helyszíne és egyben a központilag szervezett szállás: Garden Hotel**** Wellness és Konferencia, Szolnok, Tiszaliget. (www.gardenhotel.hu)

Részletes program, további információ a rendezvényről és a regisztrációs lap megtalálható vagy letölthető az ÁT Kft. honlapjáról (http://www.atkft.hu/hu/hirek/szarvasmarha-agazati).